Op zoek naar topmerken voor sectionale poorten? Dan moet u bij De Maesschalck-Goethals zijn!

De Maesschalck-Goethals in Oost-Vlaanderen biedt kwalitatieve sectionale poorten van Hörmann en Harol!

Hebt u net gebouwd of verbouwd en bent u op zoek naar een garagepoort die u veiligheid en ruimte biedt? Wat dacht u dan van een sectionale poort? Sectionale poorten zijn niet alleen mooi en comfortabel maar beschikken over heel wat ingebouwde veiligheidsmechanismen. Ook voor dieven maken ze het inbraakwerk heel wat moeilijker. Verder bieden sectionale poorten heel wat ruimte en zijn ze gemakkelijk te automatiseren. Een sectionale poort heeft dus niets dan voordelen.

Als u van echte kwaliteit houdt en jaren wilt genieten van uw sectionale poort is het in Oost-Vlaanderen aangeraden eens langs te gaan bij De Maesschalck-Goethals. Al meer dan 25 jaar lang plaatsen wij ramen, deuren en poorten en beschikken wij over een uitgebreid aanbod degelijke sectionale poorten van de kwalitatieve merken Hörmann en Harol. Deze poorten zijn 45 mm dik, volledig geïsoleerd, beschikken over kwalitatieve torsieveren en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Wij bieden u graag professioneel advies over onze tentoongestelde modellen zodat u zonder twijfel naar huis gaat met de poort die het best bij uw woning en levensstijl past.

Geïnteresseerd? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom! Wij staan u graag bij met ons deskundig advies. Waarom De Maesschalck-Goethals? Hieronder vindt u onze troeven nog eens op een rijtje:

  • kwalitatieve producten met tijdloze klasse
  • oog voor detail. Al onze plaatsingen worden tot in de puntjes afgewerkt!
  • grote showroom van ruim 500 m²
  • familiezaak met meer dan 25 jaar vakmanschap
  • zeer goede klantenservice. Bij ons is de klant nog steeds koning!
  • 5 jaar garantie op al onze sectionale garagepoorten

Kies voor kwaliteit, kies voor een tijdloze uitstraling, kies in Oost-Vlaanderen voor sectionale poorten van De Maesschalck-Goethals! Twijfel dus niet langer. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons! 09/277 89 67
Contacteer ons!09/277 89 67