Rolluiken bestand tegen elk weertype? U vindt ze bij De Maesschalck-Goethals!

De Maesschalck-Goethals in Oost-Vlaanderen, het juiste adres voor voorzet- en inbouwrolluiken!

De Maesschalck-Goethals - Lokeren - RolluikenHeeft u thuis graag een veilig gevoel? Hecht u belang aan uw privacy? Dan hebt u er baat bij te opteren voor het plaatsen van rolluiken. Deze zorgen niet enkel voor veiligheid, maar zijn bovendien ook isolerend, geluidswerend en energiebesparend. Verder weren ze ook inkijk zodat u van een maximaal gevoel van privacy kunt genieten.

In Oost-Vlaanderen vindt u bij De Maesschalck-Goethals rolluiken van de beste kwaliteit. Wij bieden u graag onze elektrische voorzetrolluiken van het kwalitatieve merk Roma aan, rolluiken met een kleine kast die extreem inbraakveilig zijn. Het meegeleverde certificaat bewijst dit. Maar ook voor inbouwrolluiken bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren, garagepoorten en alle benodigde accessoires zijn wij expert in het plaatsen van rolluiken. Bij De Maesschalck-Goethals vindt u enkel de beste kwaliteit!

Geïnteresseerd? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Wij staan u graag bij in het kiezen van de juiste rolluiken. Waarom De Maesschalck-Goethals? De volgende punten sommen onze sterktes nog eens op:

  • kwalitatieve producten met tijdloze klasse
  • oog voor detail. Al onze plaatsingen worden tot in de puntjes afgewerkt!
  • grote showroom van ruim 500 m²
  • familiezaak met meer dan 25 jaar vakmanschap
  • zeer goede klantenservice. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Kies voor kwaliteit, kies voor een tijdloze uitstraling, kies in Oost-Vlaanderen voor rolluiken van De Maesschalck-Goethals! Twijfel dus niet langer. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons! 09/277 89 67
Contacteer ons!09/277 89 67