Ramen en deuren laten plaatsen? Slechts één adres: De Maesschalck-Goethals!

De Maesschalck-Goethals in Oost-Vlaanderen, al 25 jaar leverancier van De Keuninck ramen en deuren!

Ramen en deuren zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Ze geven niet alleen een bepaalde uitstraling aan uw huis, maar moeten ook bestand zijn tegen allerlei seizoenperikelen. Daarom is het verstandig om bij het kiezen van uw ramen en deuren een vakman in de hand te nemen die u vanuit zijn ervaring het nodige advies kan geven en tegelijk zorgt voor een correcte plaatsing.

De Maesschalck-Goethals is zo'n vakman. Al meer dan 25 jaar lang plaatsen wij ramen, deuren en sectionale garagepoorten in de regio Oost-Vlaanderen. Wij beschikken over een 500 m² grote showroom waar u niet alleen professioneel advies krijgt maar ook rustig de tijd kunt nemen om al onze producten te bekijken. De Maesschalck-Goethals werkt enkel met bekende, betrouwbare merken. Daarom bieden wij u graag onze ramen en deuren van het topmerk De Ceuninck aan. Dit merk staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, zodat u nog jaren van uw ramen en deuren zult kunnen genieten. Naast onze PVC ramen en deuren van De Ceuninck vindt u bij ons ook aluminium veiligheidsdeuren van het merk Présence. U leest het dus, kiezen voor De Maesschalck-Goethals is kiezen voor kwaliteit!

Geïnteresseerd? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Ons ervaren team staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen. Waarom De Maesschalck-Goethals? Onze troeven nog eens op een rijtje:

  • kwalitatieve producten met tijdloze klasse
  • oog voor detail. Al onze plaatsingen worden tot in de puntjes afgewerkt!
  • grote showroom van ruim 500 m²
  • familiezaak met meer dan 25 jaar vakmanschap
  • zeer goede klantenservice. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Kies voor kwaliteit, kies voor een tijdloze uitstraling, kies in Oost-Vlaanderen voor ramen en deuren van De Maesschalck-Goethals! Twijfel dus niet langer. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons! 09/277 89 67
Contacteer ons!09/277 89 67