Kleed uw ramen stijlvol aan met de raamdecoratie van De Maesschalck-Goethals!

De Maesschalck-Goethals in Oost-Vlaanderen, kwalitatieve raamdecoratie voor elk type woning!

Houdt u van klasse en stijl? Wilt u dat uw woning er steeds strak en netjes uitziet? Dit kan door aandacht te besteden aan details zoals bijvoorbeeld raamdecoratie. U staat er misschien niet meteen bij stil, maar de manier waarop u uw ramen bekleedt, zorgt ervoor dat uw woning een zekere uitstraling krijgt.

De Maesschalck-Goethals in Oost-Vlaanderen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren, zonwering en poorten. Bij ons zijn ramen een belangrijk onderdeel van een woning. Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan het leveren van kwaliteitswerk bij het plaatsen van ramen, maar bieden wij u ook een zeer uitgebreid aanbod kwalitatief hoogstaande en stijlvolle raamdecoratie aan. Bij ons vindt u alles: vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen, verticale en horizontale lamellen, binnenzonwering,... Bij De Maesschalck-Goethals vindt u gegarandeerd wat u zoekt, welk type woning u ook heeft.

Geïnteresseerd? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Wij beantwoorden er graag al uw vragen. Waarom De Maesschalck-Goethals? Hieronder vindt u onze sterke punten nog eens opgesomd:

  • kwalitatieve raamdecoratie met tijdloze klasse
  • oog voor detail. Al onze plaatsingen worden tot in de puntjes afgewerkt!
  • grote showroom van ruim 500 m²
  • familiezaak met meer dan 25 jaar vakmanschap
  • zeer goede klantenservice. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Kies voor kwaliteit, kies voor een tijdloze uitstraling, kies in Oost-Vlaanderen voor raamdecoracie van De Maesschalck-Goethals!
Contacteer ons vandaag nog.

Contacteer ons! 09/277 89 67
Contacteer ons!09/277 89 67