Een garagepoort die tegen een stootje kan? Ga dan voor een Hörmann of Harol garagepoort bij De Maesschalck-Goethals!

De Maessschalck-Goethals in Oost-Vlaanderen, sectionale garagepoorten van de beste kwaliteit!

Op zoek naar een degelijke en duurzame garagepoort die u jaren gebruiksgemak garandeert? Waarom dan niet kiezen voor een sectionale garagepoort? Deze poorten bieden u heel wat voordelen: ze zijn veilig, bieden meer ruimte dan gewone garagepoorten en kunnen gemakkelijk geautomatiseerd worden.

Overtuigd? Nu nog op zoek gaan naar een verdeler en plaatser... En dit is hoe De Maesschalck-Goethals u in Oost-Vlaanderen kan helpen. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren en sectionale garagepoorten. Voor onze garagepoorten bieden wij u graag onze kwalitatief zeer hoogstaande modellen van de topmerken Hörmann en Harol aan. Al onze poorten zijn 42 mm dik, volledig geïsoleerd, beschikken over kwalitatieve torsieveren en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Bovendien krijgt u er ook nog eens 5 jaar garantie bovenop.

Geïnteresseerd? Dan nodigen wij u graag uit in onze 500 m² grote showroom. U krijgt er deskundige uitleg over al onze producten. Waarom De Maesschalck-Goethals? Hieronder vindt u onze troeven nog eens op een rijtje:

  • kwalitatieve producten met tijdloze klasse
  • oog voor detail. Al onze plaatsingen worden tot in de puntjes afgewerkt!
  • familiezaak met meer dan 25 jaar vakmanschap
  • zeer goede klantenservice. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Kies voor kwaliteit, kies voor een tijdloze uitstraling, kies in Oost-Vlaanderen voor garagepoorten van De Maesschalck-Goethals! Twijfel dus niet langer. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons! 09/277 89 67
Contacteer ons!09/277 89 67